Over mij

Dit ben ikHallo! Mijn naam is Anne-Marie, geboren in 1975, getrouwd en moeder van Fenna (2009), Rens (2011) en Cas (2013).

Ik werkte tot voor kort 3 dagen in de week als kwaliteitsadviseur in een ziekenhuis in de buurt, daarvóór ben ik 10 jaar medisch nucleair werker geweest. Helaas ben ik per 1 augustus 2013 werkzoekend, zoals vele anderen met mij. Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging dus.
Niet dat een gezin met 3 kleine kinderen geen uitdaging biedt, maar een paar dagen per week werken vind ik daarbij een fijne afwisseling.

Als ik een moment voor mezelf heb naai en haak ik graag. Ik maak best mooie dingen, maar in mijn ogen is het altijd geflans omdat het nooit zonder slag of stoot tot stand komt. Ik moet altijd wel een (of meerdere) naadje(s) uithalen en opnieuw doen, haakwerk een keer uithalen en opnieuw beginnen, of afwijken van een patroon omdat ik niet goed heb gelezen en het dus ergens mis is gegaan. Gelukkig is het aan de eindproducten vaak niet te zien.

Ik heb een tijdje een webwinkel gehad, maar vanwege drukte met werk en gezin kon en wilde ik dat niet meer combineren. Nu maak ik dus alleen nog dingen voor mezelf, vrienden en om cadeau te doen. Voor mijn eigen plezier en ontspanning.

Advertentie

3 gedachtes over “Over mij

  1. O my, wat ben je crea Anne, hoe is dat zo gekomen? :-). Echt leuk, ik wou dat ik dat zelf ook iets meer had… Maar morgen mag ik langs bij een vriendinnetje die een eigen stoffenwinkel in Alkmaar heeft om een stofje voor een jurk voor Lenny uit te zoeken die zij dan gaat maken, haha zo kan het dus ook. Succes met al je geflans!!! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s