Copycat!

Ken je de collectie van Froy en Dind? Superleuke kleding (o.a.) voor kinderen en dames maar helaas behoorlijk prijzig én niet geschikt voor dames met een maatje meer.
Dit jurkje kost bijvoorbeeld €49,95 en dat ben ik eigenlijk niet bereid uit te geven voor een kinderjurkje waarin gespeeld wordt.

20140729-185117-67877689.jpg

20140729-185117-67877545.jpg

Maar: in verschillende Belgische webwinkels worden de stoffen van Froy en Dind aan de meter verkocht. Dus bestelde ik net bij De Krullevaar voor 27 euro genoeg stof om zo’n zelfde jurkje te maken voor Fenna én nog een rok voor mezelf. Hoop ik tenminste 🙂

Maar het feit dat ik bij veel dingen denk: “Dat kun je toch zelf ook?!” heeft ook een nadeel: Juist omdát ik dat denk, koop ik niet zo snel een leuk jurkje van Tante Betsy, Talulabelle of Radijsje.
Vooral die laatste vraagt exorbitante prijzen voor bijvoorbeeld een rokje waar nog geen €20,= aan materiaal in zit.
Nou, dat kan ik zelf wel!

Nu alleen nog even moed, tijd en zin vinden om het ook daadwerkelijk te dóen 😉

Advertentie

Een gedachte over “Copycat!

  1. Tja dat was ook altijd mijn reactie en eigenlijk nog steeds wel alleen vroeger had ik de tijd en maakte ik werkelijk alles voor mijn kinderen op ondergoed na….. 😉 maar idd ik mis tegenwoordig gewoon de tijd. En het is zo lekker om dit soort dingen te creeëren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s