Hobbymaterialen te koop / te ruil

In de Facebookgroep die ik een paar maanden geleden startte, waar je je hobbymaterialen te koop of te ruil kunt aanbieden, zijn inmiddels meer dan 200 leden.
Dat vond ik zo leuk dat ik een cadeautje weggeef! Een pakketje lapjes en ritsen, voor kleine projectjes.

Wil je meedingen? Kijk dan eens hier:
https://www.facebook.com/groups/265070776993275/

An's geflans

Ken je dat? Dat je van al je projecten wel een restje stof, wol, garen, karton, kralen, etc. etc. overhoudt. En dat je kast dan uitpuilt en je geen plek meer hebt voor al die mooie nieuwe stoffen, wolletjes, garens, kartonnen, kralen, ed. die je maar steeds blijft kopen?
Ik wel!

Nu had ik een hele tijd geleden op Facebook een groep gevonden waar je je stoffen te koop kunt aanbieden. Geweldig! Helaas wordt deze groep voornamelijk bevolkt door Vlaamse dames en de verzendkosten tussen België en Nederland blijken achterlijk hoog te zijn. Daar loopt dus menig verkoop op mis in die groep.

Dat moest anders! Ik starte mijn eigen groep op Facebook: Hobbymaterialen te koop / te ruil https://www.facebook.com/groups/265070776993275/
Vooral voor Nederlandse kopers en verkopers (en iedereen van over de grens die geen bezwaar heeft tegen hoge verzendkosten).
Het is nog wat leeg, maar ik ga deze week mijn…

View original post 29 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s