Laden en lossen…

Die stoffenvoorraad van mij… Die wordt maar niet kleiner. En sinds ik veel blogs volg van andere creatieve dames weet ik dat ik niet alleen ben in mijn stoffenverslaving.

Nu heb ik onlangs 40 restantlappen/lapjes te koop aangeboden in de Facebookgroep die ik ben gestart dus er was weer wat plek voor nieuw spul 😉

Helaas moest ik het stoffenspektakel laatst missen doordat we naar een verjaardag gingen. Maar vandaag was er een stoffenmarkt in mijn woonplaats!

20140309-130327.jpg

Ik nam mezelf en mijn bankrekening in bescherming door mijn betaalpassen thuis te laten en alleen contant geld mee te nemen *zichzelf een schouderklopje geeft*.
Met pijn in mijn hart heb ik een paar hele mooie stoffen laten liggen, door mezelf eraan te herinneren dat ik die toch écht niet nodig had *nog een schouderklopje* en heb vooral mooie basisstoffen en een paar stoffen die ik nodig had voor projecten die ik nog in gedachten heb gekocht.
Ik ben erg blij met de buit 🙂

20140309-131140.jpg

Waar ik ook heel héél HEEL blij mee ben is een pakketje uit Amerika dat de postbode laatst bracht.
Ik had een poosje geleden op de blog van Mamadammeke dit prachtige jurkje gezien.

20140309-131820.jpg
Echt, liefde op het eerste gezicht. Ik MOEST die stof hebben.

Amerikaanse designer, wel te koop in Nederland via een paar webwinkels, maar op het moment overal uitverkocht. Bovendien bij die webwinkels ruim twee keer zo duur dan in de VS. Ik besloot het erop te wagen.
Samen met vriendin Arianne (dus gedeelde verzendkosten) deed ik een bestelling. Ik bestelde er meteen nog een metertje schattige zeemeerminnenstof bij die Fenna helemaal geweldig gaat vinden:

20140309-132014.jpg

Helaas moesten we wel BTW en inklaringskosten betalen, maar omdat we die ook samen deelden waren we nog steeds flink goedkoper uit dan wanneer we het in Nederland hadden gekocht.

Dus… Zo gaat dat hier met de nimmer slinkende stoffenvoorraad 🙂
Momenteel dus wél met een paar pareltjes er tussen. Mijn handen naalden jeuken om ermee aan de slag te gaan!

Advertentie

Een gedachte over “Laden en lossen…

  1. Pingback: Vuurvliegjes | An's geflans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s