Alles tegelijk!

Chaos is my middle name… 

Heeft iedere hobbyist dat nou? Dat je zo veel wilt maken dat je een to do list hebt die in plaats van korter te worden alleen maar langer wordt? 

Er zijn nog wat naaisels waarover ik niet geblogd heb, ik maakte een mooi shirt voor mezelf dat na twee keer dragen in de prullenbak is beland. Ik wist het van te voren… het was gedoemd te mislukken… Ik had een mooie sjaal gekregen van ragfijne stof, waarvan ik de print zo mooi vond dat ik er perse een kledingstuk van wilde maken. Tijdens het knippen merkte ik al dat dat misschien geen goed idee was geweest. Maar als die schaar er eenmaal in staat kun je maar beter doorgaan he?
Het lukte aardig, stond ook mooi, maar hij scheurde ondanks de naadband die ik gebruikte tóch op de naden na de eerste wasbeurt… Jammer maar helaas.

Verder maakte ik een rok waar ik érg blij mee ben! Foto’s daarvan wilde ik eigenlijk pas plaatsen als ik hem in vol ornaat aan heb 😉

En nu? Nu liggen er meerdere projecten al kant en klaar geknipt te wachten tot ze genaaid worden… Een wikkeljurk voor mezelf, een bermuda (we gaan nog op vakantie), wat T-shirts voor Rens, twee jurkjes voor jarige buurmeisjes (die moeten eerst!) en Fenna is volgende week jarig en aan haar verjaardagsjurk moet ik nog helemaal beginnen.

En dan zijn er nog al die projecten op mijn To-Do lijst, minimaal 50 volgens mij… Helaas heb ik ook last van een gevalletje ‘ontplofte werkkamer’ dus dát punt staat nu helemaal bovenaan mijn lijstje!

To be continued…

Advertentie

Een gedachte over “Alles tegelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s