De winnaars!

Er was wat verwarring, maar inmiddels ben ik er achter dat iedereen die heeft gereageerd op mijn give away mijn blog ook volgt. Er zijn nog steeds een paar mystery-volgers die ik van bloglovin’ blijkbaar niet mag zien (dat kun je als volger ook zelf aangeven trouwens) maar die hebben niet gereageerd en loten dus niet mee.

De oplettende lezer heeft misschien gezien dat ik ineens een idioot hoog aantal volgers heb. Dat verbaasde mij ook! Blijkbaar heeft dat te maken met het koppelen van mijn blog aan Facebook en Twitter. Nu worden mijn vrienden daar als volger geteld. Maar nee, die gaan we niet meerekenen bij de 38 die ik er wilde hebben om een derde hartje weg te geven šŸ˜‰ Flauw he?

Ik heb 19 reacties gekregen en iedereen kreeg een eigen nummer:

Deelnemers give awayPapieren lootjes trekken is natuurlijk niet van deze tijd dus ik gebruikte de ‘True random number generator’ http://www.random.org/Ā om twee nummers te trekken šŸ˜‰

En daar komen ze dan:
Nummer 5 en nummer 13 (geen ongeluksgetal in dit geval!)

Nelleke en Birgit, gefeliciteerd! Laten jullie me in een privƩ-bericht de kleuren (maximaal 3 kleuren) en jullie adres weten? Dan komt het hartje jullie kant op!

 

 

 

winnaar 1 winnaar 2

Advertentie

2 gedachtes over “De winnaars!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s