Verlof!

Het is echt niet zo dat het storm loopt met de webwinkel. Integendeel: als ik 2-4 bestellingen per maand heb zijn het er veel.
Dat heb ik zelf in de hand, want ik maak nauwelijks tot geen reclame. Dat wil ik niet, omdat ik meer bestellingen gewoon niet aan kan met een gezin en baan ernaast.

Ondanks dat ik het dus niet heel druk heb met Kindje Mijn is het me de laatste maand toch al twee keer overkomen dat ik een order over het hoofd heb gezien. Ik vergeet gewoon te kijken of er een bestelling is geplaatst! Door de drukte in huis met klussen en een babykamer maken, belachelijke drukte op mijn werk omdat ik nog ZO veel moet doen voordat ik met verlof ga (daar heb ik van de week dus echt wakker van gelegen) en gezellige drukte in mijn sociale omgeving, kom ik er gewoon niet aan toe.

Dus gisteren nam ik een beslissing: Vanaf het moment dat mijn zwangerschapsverlof begint sluit ik voor 3 maanden de virtuele deuren van mijn winkel! Dat komt er dus op neer dat http://www.kindjemijn.nl van 1 juli tot en met 30 september niet open is.

ZO, dát gaf een hoop rust in mijn hoofd zeg! Héérlijk 🙂

Niet dat ik stop met naaien en knutselen, een hobby is nou eenmaal een hobby 😉 Maar de komende tijd ga ik lekker voor eigen baby en dreumes aan de slag! Ik verheug me er al helemaal op!
Ik heb een meter gordijnstof besteld in hetzelfde patroon als Skippy’s behang…

Dat ga ik gebruiken voor de capuchons van twee badcapejes, een tissueboxhoes en een hoes voor het zitkussen van de stoel waarin ik menig uurtje met Skippy aan de borst hoop door te brengen 🙂

Voor Fenna, die de laatste tijd zó lief met haar baby (pop) speelt, heb ik een patroon besteld om al deze dingen te kunnen maken.

Ik ga niet alles maken hoor, maar in ieder geval de slaapzak, reiswieg en natuurlijk de draagdoek, zodat zij net als mama haar baby naar bed kan brengen en mee kan nemen als we op pad gaan.

Verder moeten de gordijnen voor de babykamer nog ingekort worden, moet er voor Skippy nog een naamslinger en geboortevlag genaaid worden, ga ik voor een vriendin een aankleedkussenhoes maken en heeft ze een haarband bij me besteld, liggen er nog 4 of 5 mini naamslingers te wachten om een kraamcadeau te worden, wil ik nog een paar van die mooie dekens maken, en, en, en, en…

Wat doe ik nog achter mijn laptop?! Ik moet aan de slag!!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s